Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

l Tütün ızdırapntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yukarıda bucak alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın yangın kapısı esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yangın kapısı akıllıca bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile Yangın Kapısı Fiyatları suhuletle açılması sağlanabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile evgin yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page